Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Клесівська громада відзначила День Державного Прапора та 32-у річницю Незалежності

Дата: 24.08.2023 19:50
Кількість переглядів: 103

Фото без опису

 

У Клесівській громаді провели цикл заходів з нагоди відзначення Дня Державного Прапора та 32-ої річниці Незалежності України!

У неділю 20 серпня Клесівський МБК зібрав глядачів на перегляд фільму «Кіборги». А 22 серпня клесівці здійснили патріотичний велозаїзд від центрального парку до урочища «Коплище». 40 велосипедистів, фінішувавши на березі однойменного озера, розсипали жовто-блакитні холі-фарби, утворивши в повітрі прапор України.

День 23 серпня розпочався в громаді з церемонії підняття Державного Прапора. В усіх населених пунктах працівники культури провели вуличну акцію «Міняю кульку на вірш про Україну». У Клесівській ДЮСШ відбулися показові виступи з вільної боротьби, а на футбольному полі Клесівського ліцею – турнір з мініфутболу на кубок селищного голови «Шкіряний м’яч». Грали учні загальноосвітніх закладів. Перемогу в обидвох категоріях здобули карпиляни: 7-9 класи – з рахунком 3:1, 10-11 – 3:2.

У приміщеннях закладів культури, в ході благодійно-мистецької акції дітки виготовляли листівки на фронт та браслети зі стрічок. Значно пізніше в парковій зоні селища Клесів розпочалися урочистості. Відкрили захід патріотичним танком з прапорами учасники дитячого ансамблю сучасного народного танцю «Бурштиновий дивограй». Після цього квартет у складі Вікторії Глабець, Юлії Симончук, Ольги Романчук та Олександри Головні виконав гімн України. Вітання зі сцени для жителів громади прозвучали з вуст селищного голови Віктора Буйного та ведучої заходу Ольги Шмідт. Музичні подарунки для глядачів представили викладачі Клесівської дитячої музичної школи, тріо «Жовті мережки», Людмила Поцелуєва.

Серед інших подій – благодійний ярмарок у Карасині. Разом вдалося зібрати 4710 гривень та 100 євро на дрони для ЗСУ. Гроші перерахують у Фонд Сергія Стерненка, а звіт згодом опублікують на ФБ-сторінці клубу. 

 

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису 

Фото без опису Фото без опису Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь