Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

У громаді відкрили спортивний майданчик соціального проєкту "Активні парки - локації здорової України"

Дата: 02.10.2023 20:24
Кількість переглядів: 123

 

1 жовтня у Клесівській громаді офіційно відкрили спортивний майданчик соціального проєкту «Активні парки-локації здорової України», який є складовою програми Президента Володимира Зеленського «Здорова Україна». Розміщений він у центральному парку селища. На сьогодні в області це 12 такий майданчик.
      Як розповіла координаторка проєкту Юлія Кучер, майданчик складається з простих елементів, таких як: шведська стінка, бруси та перекладини різної висоти. Також його доповнюють дві звичайні лавки для виконання різних видів фізичних вправ. Споруди пофарбовані в яскраві кольори, які офіційно затверджені програмою та не підлягають зміні. А сучасності йому додають 6 табличок з QR кодами на різні види рухових активностей: гнучкість, тонус м’язів, координація, фітнес, силу та витривалість. Коди містять у собі відео з відомими особистостями, котрі надають поради щодо тренувань для людей з  будь яким рівнем фізичної підготовленості. Майданчик має необмежений доступ  для людей з інвалідністю та різної вікової категорії.  
- З початку оголошення проєкту на встановлення даного майданчика потрібні були кошти, які вдалося знайти завдяки небайдужим людям: депутату Рівненської обласної ради Андрію Пехотіну, місцевому підприємцю Олегу Максимцю, селищному голові Віктору Буйному, керівнику КП «Клесівводоканал» Олександру Васильєву. Тож нині спортивний майданчик допомагає місцевим жителям дотримуватися здорового способу життя. Звичайно були і труднощі, повʼязані з воєнним станом.  Попри те, що війна триває ми досягли мети і офіційно перерізали стрічку. – сказала Юлія Кучер.

По завершенню урочистої частини координаторка запросила гостей свята на розминку. Долучитися до активностей зголосилося близько півсотні учасників.

 

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь