A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Зустріч з земляками – воїнами АТО

Дата: 17.10.2017 17:02
Кількість переглядів: 634

Фото без опису

13 жовтня, напередодні свята Покрови Пресвятої Богородиці та Дня українського козацтва, з метою виховання в учнів патріотизму, шанобливого ставлення до Батьківщини, гордості за наших захисників Вітчизни, в Клесівській ЗОШ І-ІІ ступенів відбулася зустріч учнів з земляками – воїнами АТО -  В. Гриником , О .Дудічем, В. Машіро, Ю.Жигадлом, Б.Онопрійчуком, П.Маковецьким, В.Гавком. 

Учні школи радо вітали земляків, ставили запитання, які їх хвилювали, висловили теплі й щирі побажання бійцям. У свою чергу воїни дали учням відверті відповіді, поділилися  спогадами про перебування в зоні АТО, передали частинку своєї енергії, мужності й оптимізму, розповіли про успіхи та невдачі, про тих, хто загинув на полі бою. Присутні вшанували пам’ять загиблих  хвилиною мовчання.

Щирі слова подяки воїнам за вірність, служіння Україні, її захист висловила директор школи Симоненко Світлана Вікторівна.

У ході зустрічі панувала атмосфера патріотизму і довіри. Школярів надихнув запал воїнів, їх прагнення захищати Батьківщину і віра в перемогу. Вражені зустріччю, учні школи вирішили активно допомагати бійцям, які захищають свободу, незалежність та територіальну цілісність України.  Це люди сильної волі, міцного характеру, впевнені в собі патріоти України. Саме такими хочеться бачити наших учнів і саме про таку сильну і незалежну Україну мріє кожен із нас. 

Час сплинув непомітно. Майже годину діти, затамувавши подих, слухали розповіді, запитували, спілкувались. Ніхто не залишився байдужим. Школярі та вчителі поставили гостям багато запитань, залюбки потисли руки героям й побажали Божої опіки у справі захисту рідної землі.

На честь воїнів – захисників учні школи підготували святковий концерт.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь