A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

«Величне ім'я – Вітчизни захисник»: захід до Дня захисника України у Пугачській ЗОШ І ст

Дата: 19.10.2017 17:57
Кількість переглядів: 949

          «Величне ім'я – Вітчизни захисник», під такою назвою  13 жовтня  у Пугачській ЗОШ І-ст., напередодні Покрови Пресвятої  Богородиці та Дня Захисника України, відбулася зустріч із земляком, учасником антитерористичної операції на сході країни, Петром Михайловичем Маковецьким.
           Ця зустріч нікого не залишила байдужим. Боєць поділився з учнями спогадами про проведений час в зоні АТО. Відповідаючи на запитання школярів, намагався в доступній формі розповісти про все, що цікавило дітей: про те, як боронились, про військові будні, про солдатську дружбу.
Боєць щиро подякував дітям за їх моральну підтримку листами  та малюнками. «І ця підтримка теж допомагала нам у скрутні хвилини, зігрівала душу, піднімала настрій». – розповідав Петро Маковецький.

         Слова подяки і шани, Петру Михайловичу, від всього педагогічного колективу та учнів школи за  мужність, силу волі та витривалість прозвучали з вуст директора школи – Острозької Ганни Олегівни.

       Під час зустрічі учні  декламували вірші, співали пісні. Зворушливо прозвучав монолог «Матері» у виконані Максима Кузнець, учня 4класу.
          У рамках заходу хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих   на сході України солдат – Сергія   Баранова - Орла і Ярослава Куришко.

       Саме такі зустрічі формують в дітях почуття патріотизму, виховують вірних своїй країні громадян, які готові у будь-який час стати на захист своєї Батьківщини. 

        Всі ми віримо, що небо нашої України-матері стане мирним, адже його оберігають славні воїни, яким довіряємо найдорожче, найсвітліше – оберігати мир! Ми повинні показувати нашим захисникам нашу підтримку, повагу та віру.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь