Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Свято Миколая у Клесівській громаді

Дата: 12.12.2023 09:03
Кількість переглядів: 97

Фото без опису

Напередодні зимових свят кожна дитина чекає дива. Яскраві декорації підіймають настрій, навіюють спогади і дорослим, яким іноді хочеться хоч на мить повернутися у дитинство й повірити у щось чарівне та мирне. 8 грудня такий захід для жителів і гостей села Пугач провели клесівські працівники культури. Ініціаторка події – підприємиця Алла Понедільник розповіла, що локацію біля магазину прикрашала з родиною та продавчинею Людмилою Сенюшевою і її сином Володимиром. Ялинка стилізована у патріотичні кольори: жовто-блакитні іграшки виблискували від теплого сяйва гірлянди, а довершив картину – підсвічений на верхівці дерева тризуб. Поруч – олені, що світяться та крісло для головного героя свята – Миколая.  Розваги та конкурси для дітей провели казкові герої: Зима, Сніговик, Ельф та Фея. Атмосферу влучно доповнили сучасні українські пісні й класичні різдвяні мелодії. На завершення Миколай-Чудотворець роздав дітям солодкі подарунки. Головна мета свята – подарувати дітям радість – вдалася! Доказ тому - щирі усмішки(дивіться фоторепортаж).

 До слова, організатори запевняють, що ялинка та декорації тішитимуть перехожих у темну пору доби протягом усього циклу різдвяних свят. 

Фото без опису

 

У Карасині цього року День Св.Миколая відбувся у незвичному форматі. Бо вітання відбувалося під час навчального процесу. Про це написала Світлана Коцюба, завідуюча сільським клубом.

Фото без описуФото з ФБ-сторінки Карасинської гімназії

«З великим захопленням дітки молодшої школи, а також дошкільнята розповідали віршики, які вони підготували Миколаю. Старші ж, щоб отримати солодкий подарунок, відповідали на цікаві запитання від ангелів». – зазначила Світлана Іванівна.

Учні Клесівської гімназії дотримуються багаторічної традиції допомагати Миколаю творити добрі справи. Діти зібрали подарунки для вихованців Чудельської спеціальної школи №2.

«З трепетом та особливим добром був складений кожен пакунок! Віримо, що роблячи гарні справи, ми і самі стаємо кращими. Вірте в дива і не забувайте створювати їх для тих, хто цього так чекає.» - закликають у дописі на ФБ-сторінці гімназії. 

Фото без опису Фото з ФБ-сторінки Клесівської гімназії


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь