A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

У Клесові показали виставу «Феєрія Алісиного сну»

Дата: 19.12.2023 11:40
Кількість переглядів: 342

Фото без опису

У суботу, 16 грудня, у Клесівському МБК було велелюдно: юні глядачі та їхні батьки зібралися на прем’єрний показ вистави «Феєрія Алісиного сну». Ідейні натхненниці події Ольга Шмідт та Наталія Якубович кажуть, що реалізувати задум планували ще до війни. І лише зараз вдалося втілити все в реальність. А допомогли в цьому, хоч і непрофесійні, але старанні й відповідальні актори – члени клесівської Молодіжної ради: Вікторія Глабець, Вікторія Заєць, Оксана Мінчук, Олександра Онопрійчук, Софія Осмолович, Юлія Кучер. Всі вони виступали в такому амплуа вперше. А по завершенню заходу отримали шквал оплесків і схвальних овацій. Позитивні відгуки про дійство продовжили надходити і в соцмережах.

«Феєрія Алісиного сну» - це переосмислення твору “Аліса в Країні Чудес”. Самі виконавці прокладають шлях у своє підсвідоме, опрацьовують кожний момент, кожний світ, в який потрапляє Аліса. Разом з Алісою ми самі проходимо етапи дорослішання і пізнання. Як і вона ми змінюємося. На цій основі й був створений сценарій, який включає 4 дії. Найбільш цікаві моменти з вистав «Пригоди починаються. Країна чудес», «Сцена чаювання», «Хроносфера  майбутнього», «Примирення», а закінчується дійство завершальним показом дійових осіб. Юні глядачі активно реагували на дії і у фіналі дарували квіти, обіймали своїх улюблених акторів й робили світлин на згадку.» - розповіла режисерка-постановиця, начальниця відділу культури Ольга Шмідт.

Окрему подяку від імені команди пані Ольга висловлює: Ірині Шкодич – за пошиття костюмів, Оксані Грицкевич та Тетяні Мартинюк – за гримування акторів, Ірині Богушевській та Оксані Грицкевич – за оформлення сцени, Ігорю Смицькому та Сергію Ведрову – за підтримку та співпрацю.  

 

Фото без описуФото: Ольга Шмідт. Під час вистави.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь