A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

27 грудня - День народження загиблого захисника Сергія Тишковця

Дата: 27.12.2023 11:53
Кількість переглядів: 128

Фото без опису

 

Сергій Тишковець народився 27 грудня 1995 року в селі Карасин. У 2002 році пішов у перший клас Карасинської загально-освітньої школи. Після закінчення 9 класу навчався у вечірній школі міста Сарни.

Батьки Сергія -  Олег Адамович та Валентина Андріївна проживають в Карасині, займаються веденням особистого селянського господарства. Там залишилися і дві молодші сестрички Сергія – Наталія та Олена, які вже мають свої сім'ї.

У дитинстві, як розповіла сестра Наталія, Сергійко мав багато друзів і весь вільний час проводив з ними, граючи в різні ігри на околиці парку. Дуже любив зиму, перший сніг та ігри в сніжки. А тихими зимовими вечорами вся сім'я збиралася в одній кімнаті, щоб слухати різні історії, які розповідав тато, а в допитливого Сергійка завжди було багато питань до нього.

Вже у дорослому віці Сергій мав цікаве хобі – він власноруч робив сталеві ножі. Ця справа була так до душі юнакові, що він міг цілий день просидіти над своєю улюбленою роботою.

У 2014 році Сергія призвали на проходження строкової служби у Львівську область. Звільнившись, повернувся до рідного села, допомагав батькам по господарці та їздив до Київської області на сезонні роботи.

З початком вторгнення росії в Україну, у квітні 2022 року Сергія мобілізували до лав української армії. У листопаді 2022 року отримав осколкове поранення ноги та руки, після лікування у Івано-Франківській області приїхав додому у десятиденну відпустку. А далі знову Схід… 16 лютого 2023 року, на Донеччині, виконуючи бойове завдання, Сергій загинув. Захиснику України назавжди 27 років. 

 

У День народження загиблого воїна схилімо голови у мовчанні! Вічна йому пам'ять і слава!

Спочивай з миром, Сергію!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь