Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

У Клесівській громаді доєдналися до Національного тижня читання

Дата: 26.03.2024 14:51
Кількість переглядів: 56

 

  До Всеукраїнської акції «Національний тиждень читання. Тиждень поезії» активно долучилися у Карасині. На фейсбук-сторінці Карасинського сільського клубу та бібліотеки опублікували низку відео-роликів, де талановиті односельці декламують власні вірші. Поетичні рядочки на камеру зачитали Надія Тверда, Ольга Котяй, Анна Корінець, Олеся Шкодич, Тетяна Федьченко.

   «Гаслом акції став вислів «Ріки незмінно течуть додому». Це про міцні зв'язки з домівкою, попри відстані. Дім - це світло котре гріє навіть тоді, коли вас розділяють кілометри. Дім - чуття себе частиною чогось більшого... Дім  - це Україна. Це про військових, які захищають наші домівки і водночас хочуть відчути тепло і затишок своїх рідних домівок; цивільних, які через війну змушені переїхати в інші регіони або за кордон; людей, які залишаються на тимчасово окупованих територіях і чекають повернення додому...» - написала у Фейсбук Світлана Коцюба, завідуюча клубом.

А в клубі с.Клесів з нагоди Всесвітнього дня поезії провели  поетичні читання для дітей. Присутні за чашечкою чаю, у теплому колі читали та обговорювали твори українських авторів. Завідуюча Катерина Онопрійчук та художня керівниця Анастасія Назарчук, котрі власне й займалися організаційними моментами, кажуть, що отримали позитивні відгуки про подію від її учасників. Тож сподіваються, що надалі дитячі голоси все частіше лунатимуть у стінах закладу.

До слова, 25-річна Катерина Онопрійчук опікується клубом з березня-місяця цього року. Має вищу профільну освіту за напрямом «Музичне мистецтво. Музичний керівник». Раніше працювала вчителькою музики у школі та близько трьох років – артисткою державного академічного Волинського народного хору. Нині з чоловіком і донечкою проживають у Клесові. Тож бажаємо пані Катерині успіху на новій роботі, взаємопідтримки колег та вдячних відвідувачів! 

 

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь