A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Оголошення про початок громадського обговорення проєкту стратегії розвитку Клесівської територіальної громади та Плану заходів із її реалізації

Дата: 27.03.2024 14:59
Кількість переглядів: 319

Фото без опису

         З 26 березня 2024 р. по 24 квітня 2024 року відповідно до розпорядження селищного голови від 25 березня 2024 р. № 65 «Про проведення громадського обговорення проєкту Стратегії розвитку Клесівської територіальної громади  до 2027 року та Плану заходів на 2024-2027 роки з реалізації стратегії розвитку»,  проводяться громадські обговорення проєкту Стратегії розвитку Клесівської територіальної громади до 2027 року та Плану заходів на 2024-2027 роки з реалізації стратегії розвитку Клесівської селищної територіальної громади  на період до 2027 року.

       Під час консультацій, спрямованих на знайомство з Вашою думкою стосовно проєкту документа, ми розраховуємо на Ваші зауваження, коментарі та пропозиції. Вони  дозволять  доповнити або розширити пропозиції щодо можливих напрямків розвитку громади, включаючи конкретні проєктні ідеї Плану заходів із реалізації стратегії на період 2024–2027 рр., їхнього змісту.  

          Нам важливо почути думки кожного мешканця громади, який прагне долучитись до публічного обговорення проєкту Стратегії (завантажити) та першого плану її реалізації (завантажити). Крім цього, друкований текст можна переглянути у Клесівській селищній раді за адресою: с-ще Клесів, вул. вул. Свободи 10. 

Просимо Вас до 24 квітня 2024 року  включно на електронну адресу invest@klesivska-gromada.gov.ua надсилати свої зауваження чи пропозиції із зазначенням контактних даних згідно формуляру (завантажити) або (та) у формі картки технічного завдання проєктної ідеї (завантажити).

      В подальшому робочою групою усі зібрані матеріали будуть опрацьовані та систематизовані у єдиний документ, та передані на розгляд сесії Клесівської мселищної ради для затвердження.

      Нагадаємо, що підготовка цього важливого документу проходила за участю депутатів, старост, представників підприємств, установ, незалежно від форм власності, приватних підприємців, громадських активістів, фахівців та посадових осіб органу місцевого самоврядування за експертною підтримкою громадської організації «Ендшпіль» в рамках її проєкту «Підтримка стратегічного планування розвитку територіальних громад Рівненської, Житомирської та Полтавської областей», що став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Цей захід не обов’язково відображає погляди USAID та уряду США.

         У результаті роботи зі стратегічного планування розвитку Клесівська територіальна громада отримає документ, завдяки якому зможе раціонально організувати свою діяльність та стратегічно розподілити ресурси.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь