Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

У Клесові провели тренінг для молоді

Дата: 29.04.2024 13:52
Кількість переглядів: 60

Фото без опису

У Клесівській громаді 28 квітня відбувся тренінг на тему «Завдання та форми роботи Молодіжної ради, її роль в реалізації молодіжної політики», який провів Олександр Чижевський - експерт проєкту “Активна молодь - сильна громада”, що реалізується за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».
Тренінг відбувся у межах Школи молодіжних рад для молоді Клесівської громади, в якій проходять навчання молоді люди - жителі ТГ, котрі долучаються до роботи Молодіжної ради та прагнуть впливати на розвиток молодіжної політики.
У зустрічі взяли участь 15 молодих людей – члени молодіжної ради, активісти, місцеві лідери, представники учнівського самоврядування та молодь з числа внутрішньо переміщених осіб.
Олександр розповів про роль молоді у громаді, які є завдання Молодіжної ради та її форми роботи, особливо цікаво пройшла Стимуляційна гра.
Наступного місяця в громаді пройде черговий тренінг для учасників і учасниць Шкіл молодіжних рад, який буде присвячений темі «Методи залучення громадян до прийняття рішень, практики демократії участі».



Проєкт «Активна молодь – сильна громада» здійснюється Громадською організацією «Центр політичних студій» та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цього проєкту не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США 

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь