A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Новини

Дата: від до Скинути

Навчальна поїздка до Латвії за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та в рамках проекту «Енергоефективність у громадах – II»

Навчальна поїздка до Латвії за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та в рамках проекту «Енергоефективність у громадах – II»

      З 20 по 24 травня 2019 року за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та в рамках проекту «Енергоефективність у громадах – II», який впроваджується   в Україні за дорученням уряду Німеччини компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH   , яка спільно фінансується Європейським Союзом і  країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією представники громади заступник селищного голови Коханевич Тетяна Михайлівна та провідний спеціаліст відділу економіки, інвестицій, інфраструктури, житлово-комунального господарства, комунальної власності, містобудування та архітектури Богушевська Ірина взяли участь у навчальному візиті до Латвії з метою ознайомлення з досвідом впровадження заходів з енергоефективності та енергетичного менеджменту в муніципалітетах.  В проекті «Енергоефективність у громадах – ІІ» взяли участь 30 громад з усієї країни в тому числі і Клесівська об’єднана територіальна громада.

10:11 30.05.2019

Оголошення відСарненського відділення АТ "РІВНЕГАЗ"

Оголошення відСарненського відділення АТ "РІВНЕГАЗ"

Згідно виконання програми ремонтів та технічного обслуговування AT «Укртрансгаз» та погодженого план-графіку виведення ГРС Рівненської ПМ Рівненського ЛВУМГ з експлуатації для проведення ремонтно-профілактичних робіт з обов'язковою зупинкою ГРС у 2019 році, НПАОП 60.3-1.01.10 «Правила безпечної експлуатації магістральних газопроводів» (п.1.12. розділу VII. ГАЗОРОЗПОДІЛЬНОЇ СТАНЦІЇ), Листа № 1/85- 81/3059 від 05.05.2011р. Державного комітету України з промислової безпеки, охорони праці та гірничого нагляду, для проведення ремонтно-профілактичних робіт (ревізія запірної та регулюючої арматури, в т.ч. на байпасній лінії ГРС, а також вхідних та вихідних ізолюючих фланців), Рівненське ЛВУМГ просить погодити зупинку ГРС «Федорівка» (в яке входить слідуючі населені пункти: смт.Клесів, с.Пугач, с.Федорівка , с.Олексіївка, с.Вири, с.Гранітне) з О900год. 05.06.19р. до 1700год. 06.06.2019р.

11:48 28.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь