A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Новини

Дата: від до Скинути

Реформа децентралізації в дії

Реформа децентралізації в дії

Нещодавно у с.Карасин, завдяки коштам бюджету участі та проекту Анастасії Балинської, на території Карасинської ЗОШ І-ІІ ст. був встановлений компактний спортивний комплекс. Та місцеві ініціативи на тому не закінчилися. Сільський староста - Світлана Тишковець – розробила свій проект, який, завдяки тому ж таки бюджету участі, матеріалізувався у новий дитячий майданчик. Його, і мабуть, не випадково, встановили у тому ж місці, де колись теж був шкільний, щоправда дерев’яний, спортивно-ігровий комплекс (остання згадка про нього  - 1985 рік). Обидва реалізовані проекти, як на мене, яскравий приклад співпраці влади та активної частини громади. Саме такий «симбіоз» наразі і є максимально ефективним та продуктивним для усіх зацікавлених розвиватися, розбудовувати простір навколо себе та укріплювати той «фундамент» взаємовідносин місцевої влади та громадян територіальної громади. Щиро вдячні всім хто не залишився осторонь!

10:05 04.12.2019

Добротою зігріваючи серця…

Добротою зігріваючи серця…

3 грудня відзначається Міжнародний день людей з інвалідністю – цей день встановлений резолюцією Генеральної асамблеї ООН у жовтні 1992 року. Міжнародний день людей із інвалідністю не є святом, а покликаний привернути увагу до проблем цих людей, захисту їхніх прав, гідності і благополуччя.  Приємно, що цього дня до всебічної підтримки дітей з інвалідністю долучилися і у нашій громаді. У Клесівській ЗОШ І-ІІ ступенів-ліцей під час перерви між уроками о 12.25 відбулася загальношкільна лінійка присвячена  Міжнародному дню людей з обмеженими можливостями, мета якої нагадати усім – ми усі різні і ми є рівні.

09:15 04.12.2019

Ми не інваліди – ми ЛЮДИ з інвалідністю

Ми не інваліди – ми ЛЮДИ з інвалідністю

3 грудня відзначається Міжнародний день людей з інвалідністю – цей день встановлений резолюцією Генеральної асамблеї ООН у жовтні 1992 року.  Міжнародний день людей із інвалідністю не є святом, а покликаний привернути увагу до проблем цих людей, захисту їхніх прав, гідності і благополуччя, акцентує увагу суспільства на перевагах, які воно отримує від участі людей з інвалідністю у політичному, соціальному, економічному і культурному житті. Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства – людей із інвалідністю.

11:57 02.12.2019

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

 03.12.2019 о 12.25  на території Клесівської ЗОШ І-ІІ ступенів-ліцей відбудеться урочиста подія – передача шкільного автобуса. Запрошуємо усіх бажаючих.

11:56 02.12.2019

Клесівська дитячо-юнацька спортивна школа у фаворитах на загальноукраїнських змаганнях

Клесівська дитячо-юнацька спортивна школа у фаворитах на загальноукраїнських змаганнях

Минулого тижня 26-28 листопада у м.Одеса відбувся Чемпіонат України з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 2006-2007 р.н. У складі збірної Рівненської області, за підтримки ГО СК"Фаворит", взяли участь 4 юні борчині - представниці місцевої ДЮСШ - які показали доволі високі результати.

11:16 02.12.2019

ОПИТУВАННЯ МОЛОДІ

ОПИТУВАННЯ МОЛОДІ

Пропонуємо молоді анкетування. Ця анкета дуже потрібна нам для того, аби ЮНІСЕФ зміг запланувати активності на 2020 рік у рамках ініціативи "Громада, дружня до дітей та молоді" і значно ширше, які були б корисними для вас. Пройдіть самі і поділіться з друзями. Анкета доступна за посиланням:  https://forms.gle/pcsyavWfvN56SX4M7

16:45 29.11.2019

Про соціальний захист осіб з інвалідністю серед потерпілих на виробництві та членів їх сімей

Про соціальний захист осіб з інвалідністю серед потерпілих на виробництві та членів їх сімей

Після об'єднання двох Фондів: Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України і Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності з 01 серпня 2017 року всі функції із забезпечення соціального захисту людини праці виконує Фонд соціального страхування України (далі – Фонд).

17:32 28.11.2019

КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» інформує

КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» інформує

Шановні жителі громади.  У межах своєї статутної діяльності ТОВ «Центр Медичного Скринінгу» планує провести превентивні заходи, шляхом організації виїздів оперативних груп для оглядів жителів на безоплатній основі на базах амбулаторій села Карпилівка та смт Клесів, ФАПів сіл Клесів та Пугач, метою якого є:

17:10 28.11.2019

КНП «Клесівська районна лікарня» інформує

КНП «Клесівська районна лікарня» інформує

 Законом України «Про державні фінансові гарантії медичного обслуговування населення»  передбачаються зміни у  фінансуванні послуг вторинної медичної допомоги , а саме – відсутність фінансування Національною службою здоров’я України стоматологічних послуг, окрім випадків ургентної (невідкладної) допомоги. Враховуючи зазначене, рішенням  Клесівської селищної ради від 21.10.2019 №2185 рекомендовано КНП «Клесівська районна лікарня», у зв’язку із змінами в організації виробництва та праці, внести зміни до штатних розписів.  Згідно з вищезазначеним,  керівництвом КНП «Клесівська районна лікарня» був виданий наказ від 30.10.2019 року №106-к, відповідно до якого у КНП «Клесівська районна лікарня» буде створено стоматологічне відділення. Усі відповідні послуги для населення у ньому надаватимуться на платній основі. Тільки у випадках екстреної стоматологічної допомоги послуги будуть безкоштовні.

14:59 27.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь