Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Новини

Дата: від до Скинути

Подарунки від ЮНІСЕФ

Подарунки від ЮНІСЕФ

Представництво ЮНІСЕФ в Україні у рамках реалізації ініціативи «Громада, дружня до дітей та молоді» подарували  учням закладів освіти Клесівської селищної ради гігієнічні бокси з освітньо-розважальними матеріалами на тему превенції поширення вірусу COVID-19.

11:39 29.12.2020

Просимо допомоги

Просимо допомоги

 Восьмирічна дитина, жителька Клесова - Іванко Юлія, перебуває у реанімаційному відділенні  обласної лікарні з діагнозом гострий лейкоз, стан важкий.

17:04 28.12.2020

Спомини світлої пам’яті героя

Спомини світлої пам’яті героя

І заплакало небо цього дня… «Це,напевне, плаче сам Сергій, - підсумувала погоду мама покійного Сергія, - плаче, бо шкодує, що лишилися ми одні - без чоловічого плеча…» Сьогодні поминальними заходами вшанували нашого героя Сергія Баранова-Орла, який загинув у Донецькому аеропорту, захищаючи Батьківщину.  Слава Україні! ЇЇ героям слава…

14:35 28.12.2020

Добрі справи – як маяки

Добрі справи – як маяки

Адміністрація, колектив, батьки та вихованці ДНЗ №3 «Веселка» висловлюють щиру подяку керівництву ТОВ " ККНК" «Технобуд» за надану спонсорську допомогу – набір дитячих шафок для одягу. Упевнені, що Ваші  діяння спонукатимуть й інших до благодійництва, бо добрі справи – як маяки -  світять тим, хто потребує та чекає допомоги і те світло завжди дарує любов, змінює віру та відроджує загублену надію. Тож нехай ті зернята доброти та радості, які Ви сієте серед людей, повернуться щедрими врожаями вдячності, поваги та визнання. Бажаємо Вам усіх житєвих гараздів, процвітання та розвитку, любові й тепла на Вашому життєвому шляху.

10:19 24.12.2020

Уроки безпеки від фахівців ТОВ«ККНК«Технобуд»

Уроки безпеки від фахівців ТОВ«ККНК«Технобуд»

Напередодні новорічно-різдвяних свят за методичної та матеріальної підтримки ТОВ "ККНК "Технобуд" у Клесівській ЗОШ І-ІІступенів та Клесівській ЗОШ І-ІІст-Ліцей відбулись уроки безпеки в ході яких учням розповідали про необхідність дотримання правил дорожнього руху і безпечного поводження по дорозі в школу і до дому. Безпека дітей - спільне завдання місцевої влади, підприємств та громадськості!

11:24 23.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь