Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Новини

Дата: від до Скинути

Клесівський ЦНАП повідомляє

Клесівський ЦНАП повідомляє

Клесівська селищна рада Сарненського району Рівненської області  повідомляє, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 28.10.2020 №1035 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України», з 1 січня 2021 року  заяви про призначення усіх видів державних допомог, житлових субсидій та пільг з необхідними документами приймаються від громадян структурними підрозділами з питань соціального захисту населення районних держадміністрацій лише у разі надіслання їх поштою або в електронній формі (через офіційний веб-сайт Мінсоцполітики, інтегровані з ним інформаційні системи органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування або Єдиний державний веб-портал електронних послуг).

16:42 20.01.2021

Клесівська селищна рада повідомляє

Клесівська селищна рада повідомляє

Відпуск препаратів інсуліну, що підлягають відшкодуванню, буде відбуватися за рецептами лікарів, виписаних закладами охорони здоров’я за місцем надання медичної допомоги пацієнту, на рецептурних бланках форми №1  за адресою: вул.Суворова, 7/57, м.Сарни, аптека №16. Мешканцям Клесівської селищної ради звертатися у вищезазначений аптечний заклад.

16:41 20.01.2021

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ

22 січня  2021 року  о  10:00 у приміщенні  селищної ради     відбудеться  засідання виконавчого комітету  Клесівської селищної ради Сарненського району Рівненської  області.

09:25 20.01.2021

Вітаємо зі сятом Хрещення Господнього

Вітаємо зі сятом Хрещення Господнього

Вітаємо з Водохрещам і щиро бажаємо, щоб краплі святої води додали бадьорості, сили і здоров’я тілу, щоб в цей день перед очима відкрився новий світлий і добрий шлях, щоб не було хвилин печалі в житті, а лише любов і надія зігрівали Ваші серця! Христос хрещається!

05:00 19.01.2021

Водохресний Святвечір

Водохресний Святвечір

Напередодні свята Хрещення Господнього ми відзначаємо Водохресний Святвечір. Вода в надвечір'я Богоявлення і на Водохреще зранку володіє особливою цілющою силою. Оздоровлюйтеся та очищайтеся! Вітайте родичів та друзів із водохресними святами.

16:35 18.01.2021

Поновлення квартирної черги

Поновлення квартирної черги

До уваги громадян, які перебувають на квартирному обліку в Клесівській селищній раді і користуються правом на отримання житла. Просимо Вас до 10.02.2021 року подати документи у відділ економіки, інвестицій, інфраструктури, житлово-комунального господарства, комунальної власності, містобудування та архітектури Клесівської селищної ради для заповнення форми подання інформації до Єдиного державного реєстру громадян. Документи, які потрібно надати: копія паспорта всіх дорослих членів сім’ї; копія свідоцтва про народження неповнолітніх дітей; копія технічного паспорта на будинок (квартиру); копія документа, що підтверджує право власності на будинок або квартиру (якщо житло не приватизоване, тоді ордер).  У разі неподання документів Вас буде знято з квартирного обліку.

15:18 18.01.2021

Переваги ОСББ та чому необхідно їх створювати

Переваги ОСББ та чому необхідно їх створювати

Нині  11 багатоквартирних будинків Клесівської територіальної громади створили свої Об’єднання співвласників багатоквартирних будинків(далі – ОСББ). Загалом у Клесові діє 10 ОСББ. Ще 40 будинків не визначилися. Якщо до сьогодні мешканці могли лише обговорювали цю ідею, то наразі потрібно діяти, адже з 2020 року, згідно з Законами України «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку», «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», співвласники багатоквартирних будинків повинні перейти на самостійне управління або укласти договір з управителем. Керуючись вищевказаними Законами, а також Порядком списання з балансу багатоквартирних будинків, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 20 квітня 2016 року № 301, Клесівська селищна рада 29.01.2020 року прийняла Рішення(№2387) «Про списання з балансу КП «Клесівводоканал» багатоквартирних житлових будинків».

14:16 18.01.2021

16 січня  - День захисників ДАПу

16 січня - День захисників ДАПу

Сьогодні, 16 січня – День пам’яті «кіборгів», день вшанування захисників, які тримали оборону Донецького аеропорту з 26 травня 2014 року до 22 січня 2015 року під час війни на сході України.

13:56 16.01.2021

КАРАНТИННІ ОБМЕЖЕННЯ

КАРАНТИННІ ОБМЕЖЕННЯ

 Нагадуємо, що на період дії карантину введені додаткові обмежувальні та протиепідемічні заходи щодо запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19).  Зокрема, за перебування в громадських будинках і спорудах, громадському транспорті, закладах торгівлі без одягнутих засобів індивідуального захисту (респіраторів або  масок) передбачено накладення штрафу на громадян у розмірі від 3 400 до 5 100 грн.

16:26 15.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь