Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Новини

Дата: від до Скинути

Етноконкурс колядок, щедрівок, різдвяних піснеспівів «Вифлеємська зірка» серед учнів закладів загальної середньої освіти Клесівської селищної ради

Етноконкурс колядок, щедрівок, різдвяних піснеспівів «Вифлеємська зірка» серед учнів закладів загальної середньої освіти Клесівської селищної ради

          З  метою   залучення   учнівської    молоді   до    вивчення    та популяризації   кращих зразків українського народного мистецтва та збереження   традицій,  стародавніх звичаїв українського народу,   виховання    естетичних смаків та урізноманітнення дозвілля талановитої   молоді, відділом освіти, культури,  молоді  та  спорту  Клесівської селищної ради Сарненського району Рівненської області  було проведено відбірковий етап  обласного етноконкурсу колядок, щедрівок, різдвяних піснеспівів «Вифлеємська зірка»  серед учнів закладів загальної середньої освіти Клесівської селищної ради, а саме:

17:01 04.01.2021

Викладачі Клесівської ДМШ серед номінантів престижного конкурсу

Викладачі Клесівської ДМШ серед номінантів престижного конкурсу

 Викладач Клесівської дитячої музичної школи отримала відзнаку 2 ступеня юнацької вікової категорії в одному з фестивалів Рівненщини. Наша односельчанка, студентка ІV курсу відділу «Хорове диригування» Рівненського музичного училища РДГУ, Вікторія Глабець отримала відзнаку на V Всеукраїнському фестивалі вокально-хорового мистецтва ім. В.Ярецького «ПОДІЛЬСЬКА ЛІРА» у номінації «Хорове диригування». Вітаємо нашу талановиту «зірочку». Бажаємо творчих злетів та нових перемог!

16:25 04.01.2021

ДО УВАГИ ДЕПУТАТІВ, СЕСІЯ!

ДО УВАГИ ДЕПУТАТІВ, СЕСІЯ!

05 січня 2021 року о 14.00 у залі засідань селищної ради відбудеться позачергова сесія  Клесівської селищної ради Сарненського району Рівненської області.

15:39 04.01.2021

З 8 до 24 січня в Україні діятиме посилений карантин

З 8 до 24 січня в Україні діятиме посилений карантин

Це передбачено постановою Уряду від 9 грудня «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19». Відповідно до ухваленого документа, з 8 до 24 січня 2021 року заборонятиметься робота кафе, ресторанів, барів (крім доставки та замовлень на винос), кінотеатрів, фітнес-клубів, спортивних залів, басейнів, театрів, а також ТРЦ. Дозволятиметься торгівля продуктами харчування, ліками, ветпрепаратами, товарами особистої гігієни та побутовою хімією. На період дії посиленого карантину заборонятиметься відвідування закладів освіти, торгівля непродовольчими товарами, проведення будь-яких розважальних, спортивних або культурних масових заходів. Водночас, продовжить працювати громадський транспорт. Також працюватимуть продуктові магазини, аптеки, банки, поштові оператори, готелі.

14:31 04.01.2021

Новорічне привітання

Новорічне привітання

Шановні друзі!     Прийміть найщиріші вітання з нагоди світлих світ Нового Року та Різдва Христового!     Бажаємо Вам і Вашій родині міцного здоров’я, великого людського щастя, добробуту, миру і злагоди в кожній оселі, благополуччя і Божої благодаті.     Нехай рік прийдешній буде для Вас багатим на добро, щедрим на творчу наснагу, рясний на успіхи у професійній діяльності.     Нехай Різдвяні свята Божим благословенням осяють усі Ваші добрі справи та починання. Виконавчий комітет, виконавчий апарат та депутатський корпус Клесівської селищної ради

13:15 31.12.2020

Наше головне завдання – навчити дітей вчитися

Наше головне завдання – навчити дітей вчитися

У сучасному світі цифрові технології та комп’ютеризація тісно вплелися у життя кожної людини без винятку. В цілому, будь-яка сфера діяльності – побут, робота, навчання, бізнес , спілкування – тепер  фактично неможливі без використання  засобів ІТ-індустрії. Відповідно й знання та уміння взаємодіяти з ПК, гаджетами, іншими пристроями та програмним забезпеченням неабияк потрібні кожному. Причому фахівці та висококваліфіковані спеціалісти  будь-яких напрямків  ІТ-сфери є дуже затребуваними на ринку праці, що і зумовлює  високу оплату їхньої роботи та послуг.

14:41 30.12.2020

Ми СИЛЬНІ, коли РАЗОМ

Ми СИЛЬНІ, коли РАЗОМ

Восьмирічна дитина, жителька Клесова - Іванко Юлія, перебуває у реанімаційному відділенні обласної лікарні з діагнозом гострий лейкоз.

14:37 30.12.2020

Діти -  наше майбутнє

Діти - наше майбутнє

Сьогодні спеціалісти з апарату Клесівської селищної ради разом з представником ТОВ " ККНК" «Технобуд»  зустрілися з дітьми із числа  соціально незахищених категорій, які проживають у Клесові. Дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування,  дітей переселенців, дітей з інвалідністю, дітей учасників АТО/ООС та дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах – а таких у нашому селищі 186 – привітали  з прийдешніми святами та подарували усім солодкі пакунки, доєднуючи позитив та радість до кожного гостинця. Сподіваємося, що діти, які були присутні на цій зустрічі, відчують, бодай на мить,  тепло сімейного піклування та затишок у своїх серцях.

16:12 29.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь