Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Новини

Дата: від до Скинути

Поновлення квартирної черги

Поновлення квартирної черги

До уваги громадян, які перебувають на квартирному обліку в Клесівській селищній раді і користуються правом на отримання житла. Просимо Вас до 10.02.2021 року подати документи у відділ економіки, інвестицій, інфраструктури, житлово-комунального господарства, комунальної власності, містобудування та архітектури Клесівської селищної ради для заповнення форми подання інформації до Єдиного державного реєстру громадян. Документи, які потрібно надати: копія паспорта всіх дорослих членів сім’ї; копія свідоцтва про народження неповнолітніх дітей; копія технічного паспорта на будинок (квартиру); копія документа, що підтверджує право власності на будинок або квартиру (якщо житло не приватизоване, тоді ордер).  У разі неподання документів Вас буде знято з квартирного обліку.

15:18 18.01.2021

Переваги ОСББ та чому необхідно їх створювати

Переваги ОСББ та чому необхідно їх створювати

Нині  11 багатоквартирних будинків Клесівської територіальної громади створили свої Об’єднання співвласників багатоквартирних будинків(далі – ОСББ). Загалом у Клесові діє 10 ОСББ. Ще 40 будинків не визначилися. Якщо до сьогодні мешканці могли лише обговорювали цю ідею, то наразі потрібно діяти, адже з 2020 року, згідно з Законами України «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку», «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», співвласники багатоквартирних будинків повинні перейти на самостійне управління або укласти договір з управителем. Керуючись вищевказаними Законами, а також Порядком списання з балансу багатоквартирних будинків, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 20 квітня 2016 року № 301, Клесівська селищна рада 29.01.2020 року прийняла Рішення(№2387) «Про списання з балансу КП «Клесівводоканал» багатоквартирних житлових будинків».

14:16 18.01.2021

16 січня  - День захисників ДАПу

16 січня - День захисників ДАПу

Сьогодні, 16 січня – День пам’яті «кіборгів», день вшанування захисників, які тримали оборону Донецького аеропорту з 26 травня 2014 року до 22 січня 2015 року під час війни на сході України.

13:56 16.01.2021

КАРАНТИННІ ОБМЕЖЕННЯ

КАРАНТИННІ ОБМЕЖЕННЯ

 Нагадуємо, що на період дії карантину введені додаткові обмежувальні та протиепідемічні заходи щодо запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19).  Зокрема, за перебування в громадських будинках і спорудах, громадському транспорті, закладах торгівлі без одягнутих засобів індивідуального захисту (респіраторів або  масок) передбачено накладення штрафу на громадян у розмірі від 3 400 до 5 100 грн.

16:26 15.01.2021

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Під час дистанційного навчання у період карантину COVID-19 батькам дітей потерпілих внаслідок Чорнобильської катастрофи виплачуватиметься грошова компенсація за харчування в закладах освіти. Для отримання виплат просимо батьків оновити довідки про склад сім’ї  за місцем проживання.

15:35 15.01.2021

КОМПЛЕКСНА ПОСЛУГА – «ЄМАЛЯТКО»

КОМПЛЕКСНА ПОСЛУГА – «ЄМАЛЯТКО»

єМалятко — комплексна послуга для батьків новонароджених. За однією заявою, поданою онлайн, можна зареєструвати народження дитини та отримати до 9-ти державних послуг від різних органів влади, потрібних при народженні дитини. 

12:05 15.01.2021

Попереджуємо про похолодання

Попереджуємо про похолодання

Починаючи з 14 січня прогнозується суттєве похолодання. До кінця поточного тижня температура повітря може знизитися до -20°С. Пік морозів прогнозують на суботу та неділю. Враховуючи морозну погоду, високий рівень вологості та ожеледицю підвищується імовірність травматизму та обмороження.

10:48 14.01.2021

Карасин,з Днем народження!

Карасин,з Днем народження!

Шановні жителі с.Карасин. День Села – особливе свято. Свято тих, хто любить своє село, тих чиєю працею воно створювалось, свято усіх його мешканців, гостей та друзів. Тож нехай у цей день Бог дарує Вам та Вашим родинам якнайбільше щастя, добробуту, міцного здоров’я, благополуччя, радості і миру. Нехай живе, розвивається та квітне Ваша мала Батьківщина.

16:59 13.01.2021

Добро серед нас

Добро серед нас

6 січня, за сприяння  керівництва ГО «Табір Дивокрай»,  директор  благодійної організації «Благодійний фонд «Час допомагати» - Владислав  Гаврилюк та начальник відділу служби у справах дітей Клесівської селищної ради – Ольга Шевчук завітали до дітей з інвалідністю, які проживають у Клесові. Гості, окрім подарунків, заспівали різдвяні колядки, додаючи у дитячі серця часточку свята Нового року та Різдва Христового.

14:48 12.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь