Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Новини

Дата: від до Скинути

«Граніт» та «Полісся» в одній відбірковій групі чемпіонату району з футзалу

«Граніт» та «Полісся» в одній відбірковій групі чемпіонату району з футзалу

Для участі у турнірі "Лицарі футбольного м"яча - жінкам"  зареєструвалися 26 команд. Клесівську громаду представлятимуть – клесівський «Граніт» та «Полісся» з Карпилівки. 25 січня відбулося жеребкування,  команди були розподілені  на шість підгруп. Обидва наші колективи потрапили  у групу «3». Ігри відбудуться 31 січня за коловою системою.

15:08 27.01.2021

КЗ «Рівненський обласний центр комплексної реабілітації інвалідів»  надає послуги соціальної та психологічної реабілітації інвалідам

КЗ «Рівненський обласний центр комплексної реабілітації інвалідів» надає послуги соціальної та психологічної реабілітації інвалідам

КЗ «Рівненський обласний центр комплексної реабілітації інвалідів»  надає послуги соціальної та психологічної реабілітації інвалідам, професійної орієнтації та адаптації, медичної та фізичної реабілітації.      Комплексна реабілітація інвалідів включає в себе комплекс медичних, педагогічних, психологічних, технічних та професійних заходів, спрямованих на відновлення порушених функцій організму, подолання фізичних та інтелектуальних вад, набуття знань, умінь та навичок, які б дали змогу інваліду інтегруватися у суспільство.      До Центру приймаються особи з обмеженими можливостями I-III групи інвалідності, які потребують комплексної реабілітації та здатні до самообслуговування.      Термін комплексної реабілітації інвалідів складає – 30 днів.      В Центрі створено умови безперешкодного доступу для інвалідів: пандуси, ліфти, підйомники, туалети і душові кімнати, обладнані стаціонарними підтримуючими засобами.      Центр має сучасну навчально-методичну та матеріально-технічну бази і забезпечує реабілітацію інвалідів I-III груп різних нозологій.

16:31 26.01.2021

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

28  січня  2021  року  о  14:00  у  залі засідань селищної ради відбудеться  пленарне засідання п’ятої сесії   Клесівської селищної ради Сарненського району Рівненської  області.

10:49 26.01.2021

Учні закладів освіти Клесівської громади серед кращих на обласному конкурсі

Учні закладів освіти Клесівської громади серед кращих на обласному конкурсі

Оприлюднено підсумки обласного етапу Всеукраїнської  новорічно-різдвяної виставки «Новорічна композиція», що був  організований комунальним закладом «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради. Найкращі роботи відзначено дипломами  комунального закладу «Станція юних натуралістів», серед яких є і твори  учнів закладів освіти Клесівської селищної ради.

10:38 26.01.2021

Подарунок жінкам від керівництва Сарненської районної федерації футболу

Подарунок жінкам від керівництва Сарненської районної федерації футболу

30 січня 2021 року у приміщені спорткомплексу "Арена-Сарни" відбудеться X/III зимовий чемпіонат Сарненського району з футзалу - "Лицарі футбольного м"яча - жінкам", що приурочений до святкування Міжнародного жіночого дня. Положення, кількість команд, жеребкування та розклад ігор буде оприлюднено на офіційному сайті Сарненської РФФ. Додаткову інформацію щодо проведення та участі в турнірі можна отримати з телефонами: (066) 602-12-77, (097) 151-16-93.

15:52 25.01.2021

З 25 січня у школах Клесівської селищної  ради поновлять навчання

З 25 січня у школах Клесівської селищної ради поновлять навчання

З понеділка  25 січня 2021 року  відновлюється навчання у закладах загальної середньої освіти для учнів 1-11(12). Навчання проходитиме з дотриманням обмежувальних протиепідемічних заходів: масковий режим, антисептика рук та дотримання соціальної дистанції.

14:22 22.01.2021

Вокальний ансамбль «Пташечка» серед лауреатів конкурсу

Вокальний ансамбль «Пташечка» серед лауреатів конкурсу

На початку року відбувся регіональний дистанційний конкурс музичного мистецтва «Різдвяний переполох». Вокальний ансамбль «Пташечка» Клесівської дитячої музичної школи відзначено ІІ премією у номінації – вокал, Молодшої (5-9 років) та Середньої (10-14 років) вікових категорій.

09:23 22.01.2021

22 січня – День Соборності (день Злуки)

22 січня – День Соборності (день Злуки)

У січні 1918 року у запалі революційних змін була створена Українська Народна Республіка, відома як УНР. Крім того на тих територіях, які входили до складу колись потужної Австро-Угорської імперії, була утворена ЗУНР - Західноукраїнська Народна Республіка.

08:00 22.01.2021

Шановна, громадо

Шановна, громадо

22 січня український народ щорічно святкує День Соборності України. Хай розум, воля та любов до рідного краю згуртовують нас та єднають наші громади  для здійснення високої мети – процвітання соборної незалежної демократичної та сильної України як  надійної запоруки добробуту й щасливого життя його народу.

19:00 21.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь