Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Новини

Дата: від до Скинути

Сила нескорених!

Сила нескорених!

                                    Сила нескорених!

17:26 17.10.2016

В єднанні –  сила!!!

В єднанні –  сила!!!

       «Якщо ти сам не робиш для себе щось, то чому хтось повинен це робити для тебе»? Керуючись саме цією думкою живе наша Клесівська громада. Ми не чекаємо, поки хтось прийде та зробить наше життя кращим, ми самі вчимося планувати та розпоряджатися власними ресурсами, намагаємось бути господарями на своїй землі. А добрий господар завжди знає і бачить, що в його господі не так і що потрібно зробити щоб виправити ситуацію. Саме тому Никончук С.М., Пехотін В.Ф. та директор Клесівського держлісгоспу Ониськевич М.М. об`єднали свої зусилля щоб привести до ладу територію при в`їзді в наше селище, а саме: очистили меліоративний канал від чагарників, в подальшому планують озеленити дану територію. Коли створювались громади, людям говорили, що вони будуть жити як у Європі, але люди дивляться, а Європи нема… і не буде… якщо ми не закачаємо рукава і не створимо самі для себе європейські умови життя, а починати треба з маленького: вийти та прибрати смітники, які самі ж і створювали роками.  Держава віддала велику частину владних повноважень на місця, наше завдання правильно використати отриману владу, а для цього необхідна тісна співпраця організацій, установ, підприємців, пересічних мешканців громади. Разом дієвіше, в єднанні –  сила! «Гуртом і батька легше бить» - кажуть на Україні. Тож запрошуємо усіх небайдужих людей до співпраці. Якість життя громади – у руках ініціативних людей.

21:28 16.10.2016

Вітаємо вас зі святом Покрови Пресвятої Богородиці та з днем захисника України!!!

Вітаємо вас зі святом Покрови Пресвятої Богородиці та з днем захисника України!!!

Дорогі жителі нашої громади вітаємо вас з сьогоднішнім святковим днем який об'єднав у собі два свята, це - свято Покрови Пресвятої Богородиці та День захисника України. Ці два величних свята святкуються в один день не даремно, адже Божа Мати завжди рахувалась заступницею та покровителькою українського козацтва, представники якого і зараз відчайдушно, безстрашно й самовіддано боронять нашу державу на сході країни. Вітаємо всіх хто захищав або й надалі захищає нашу державу, нехай в цей чудовий день на всіх них зійде Божа благодать і нехай вони відчують підтримку кожного українця. Ваші подвиги не забудуться, ваша слава житеме в віках! Бажаємо вам Козацького здоров´я, щастя, незламної віри в Україну та її народ, віри усім, надії та любові. 

19:58 14.10.2016

День селища Клесів

День селища Клесів

  В першу неділю жовтня святкували 114 – й День народження селища Клесів. В програмі святкових заходів відбулися: святкове богослужіння в Благовіщенському соборі, чемпіонат селища Клесів із шашок; змагання з пневматичної зброї; змагання з дартсу; святковий концерт. Протягом свята для дітей діяли розважальні батути, а біля будинку культури розгорнулося виставкове містечко. Гості свята мали змогу безкоштовно продегустувати різноманітні смаколики та придбати відповідну продукцію.

15:54 03.10.2016

День освіти

День освіти

   Один раз у рік, у найпрекраснішу пору, коли шелестить падолистом осінь, коли у лузі снує мереживо бабине літо, а над землею пломеніють різнобарвні квіти, приходить свято – День працівників освіти. В останній вересневий день відбулися урочисті святкування з нагоди Дня працівників освіти в Клесівській обєднаній територіальній громаді. Всю велику освітянську родину привітав голова селищної ради Василь Гриник з побажанням благополуччя, тепла та затишку у рідних домівках, любові у серці та шани від дітей. Грамотами голови селищної ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, особистий внесок в розбудову освіти краю нагородили: Абрамчук Н. І. – вчителя української мови та літератури Клесівської ЗОШ І – ІІ ступенів – ліцей, Ліщук І.М. – вчителя фізики та інформатики Клесівської ЗОШ І – ІІ ступенів – ліцей; Мартинюк С.Н. – вчителя української мови та літератури Карпилівської ЗОШ І – ІІІ ступенів; Мартинюк Р.І. – вчителя обслуговуючої праці Карпилівської ЗОШ І – ІІІ ступенів; Грицкевич О.О. – вчителя української мови та літератури Клесівської ЗОШ І – ІІ ступенів; Шерстюк Т.П. – вчителя початкових класів Пугачської ЗОШ І ступеня; Абрамчук Г.Й. – вихователя ДНЗ № 3 «Веселка», Мелещук В.К. – вихователя – методиста ДНЗ № 4 «Дзвіночок»; Савчук О.К. – вихователя ДНЗ № 6 «Малятко» с. Пугач; Овейчик Г.А. – вихователь ДНЗ «Дзвіночок»  с. Карпилівка. Також голова привітав бібліотекарів громади із Всесвітнім днем бібліотекаря, а нагороду з нагоди свята отримала Карпелюк Валентина Георгіївна – бібліотекар І категорії ПШБ сіл Клесів, Пугач. Провели вшанування ветеранів праці Боярчук Марії Миколаіївни та Кобилінської Надії Кузьмівни та всіх пенсіонерів освітянської громади.

15:45 03.10.2016

Вітаємо з днем Клесова!!!

Вітаємо з днем Клесова!!!

День народження селища – особливе свято, яке об’єднує всіх, хто любить своє селище, тих людей, чиєю працею воно створювалось. У такі свята кожен житель селища відчуває себе частиною великої родини, частиною нашої могутньої Батьківщини. Усі ми об'єднані любов'ю до нашого селища, працею, добром, милосердям.

18:44 02.10.2016

Вітаємо з днем вчителя!!!

Вітаємо з днем вчителя!!!

Клесівська селищна рада висловлює свою подяку людям, які кожен день вкладають в школярів свою душу, знання і життєвий досвід. Це свято для багатьох є одним з найулюбленіших професійних свят, які широко відзначаються в кожній школі. У цей день вчителі приймають поздоровлення від своїх вихованців, які дарують їм квіти, влаштовують концерти, малюють барвисті стінгазети і всіляко висловлюють свою подяку за вкладену працю.

18:07 02.10.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь