Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Новини

Дата: від до Скинути

Мітинг-реквієм «Земле рідна, понівечина скрипко моя»

Мітинг-реквієм «Земле рідна, понівечина скрипко моя»

Величезної шкоди населенню та народному господарству України завдала Чорнобильська катастрофа — найбільша у світі техногенна ядерна катастрофа, яка сталася 26 квітня 1986 року.  Особливо постраждали території Поліського регіону. Ми не маємо права забувати про цю катастрофу, а особливо про ліквідаторів. Тому у Клесівській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів відбулося ряд заходів, приурочених 31-й річниці Чорнобильської катастрофи. Були проведені виховні години на теми: «Чорнобиль – бідою нашою поріс», «Чорнобиль.. Пам’ять... Скорбота»,  «Гірчить Чорнобиль, крізь роки гірчить», «Чорнобиль: події, факти, наслідки». Організували виставку ілюстративних матеріалів, приурочених 31-й річниці Чорнобильської катастрофи на теми: «Наслідки Чорнобильської катастрофи», «Чорнобиль – біль і скорбота України».

15:28 26.04.2017

Чергові перемоги учнів Клесівської ЗОШ І – ІІ ступенів (Фотозвіт)

Чергові перемоги учнів Клесівської ЗОШ І – ІІ ступенів (Фотозвіт)

7-8 квітня 2017 року на базі Національного еколого-натуралістичного центру в м. Києві відбувся ІІ етап Всеукраїнської олімпіади екологічних проектів (Міжшкільних екологічних проектів), організований Національним еколого-натуралістичним центром спільно з Міжнародною школою "Меридіан".  Метою проекту є виявлення та підтримка талановитої учнівської молоді, яка здійснює експериментальну й науково-дослідницьку роботу у галузі екології. Для участі в І етапі необхідно було зареєструватися та розмістити тези наукового проекту в режимі он-лайн. Всього було зареєстровано 192 проекти, 95 з яких відібрано для участі у  ІІ етапі олімпіади. Науковий проект, який підготували учні 8 класу Клесівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Олена Бондар та Ольга Оленіч (науковий керівник – Наталія Царук) переміг у І етапі конкурсу і команду на чолі з керівником запросили для участі в очному етапі.

14:06 11.04.2017

Клесів славиться не тільки бурштином (Фотозвіт)

Клесів славиться не тільки бурштином (Фотозвіт)

Початок квітня для багатьох учнів Клесівської дитячої музичної школи розпочався цікавою мандрівкою та своєрідним змаганням в музичному та хореографічному мистецтві на Всеукраїнському багатожанровому мистецькому фестивалі-конкурсі м. Трускавець 2017 «Витоки - DANCE». Фестиваль – конкурс проходив три дні: два з них конкурсних та заключний гала – концерт. В конкурсі прийняли участь 986 учасників із 9 областей України. Учасники змагалися більш як в 11 номінаціях. Клесівську дитячу музичну школу представляли три колективи: тріо «Акцент» (у складі Вікторії Глабець, Віктора Сапожко та Артема Пікузи) (керівник Ірина Головня); хореографічний колектив «Just Dance» (керівник Олександра Головня); вокальний ансамбль молодших класів (керівник Ольга Романчук). Слід звернути увагу на те, що в склад журі конкурсу формувався з представників не тільки України, а й Польщі та Болгарії.

18:30 05.04.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь