Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відзначені переможці і призери Кубку Клесова з шахів та Чемпіонатів Клесова з швидких і класичних шахів

Відзначені переможці і призери Кубку Клесова з шахів та Чемпіонатів Клесова з швидких і класичних шахів

20 липня 2021 року в День шахів відбулось свято у шахово-шашкового  клубу «Біла Тура» (голова клуб Романюк А.С). ШШК був заснований саме в цей день в 2000 році. За це час шахово-шашковий клуб перетворився в місце, обладнане всім необхідним інвентарем, де всі бажаючі можуть зіграти в шахи і шашки, де проводяться заняття з шашок і шахів для дітей (керівник гуртка Ліщук І.М.), де відбуваються змагання районного і обласного рівня.

08:50 21.07.2021

Визначення кандидатур, які будуть нагороджені під час урочистого заходу з нагоди 30-річчя Незалежності України

Визначення кандидатур, які будуть нагороджені під час урочистого заходу з нагоди 30-річчя Незалежності України

24 серпня 2021 року відбудуться урочисті з нагоди відзначення  30-ї річниці Незалежності України, до яких приурочено вшанування людей, які зробили вагомий внесок у розбудову та процвітання нашої громади, заслужили повагу людей свою громадянською позицією чи благодійністю.

08:49 21.07.2021

Шахово-шашкового клубу “Біла тура” 21 рік!

Шахово-шашкового клубу “Біла тура” 21 рік!

20 липня в Україні та світі відзначається День шахів – гри, яка популярна як серед молоді так і старшого покоління. Чимало серед світових майстрів цієї гри є українцями. Цілком не випадково, що саме на Міжнародний день шахів припадає дата заснування Клесівського шахово-шашкового клубу “Біла тура”, якому сьогодні виповнюється 21 рік. ШШК “Біла тура” вже давно став улюбленим місцем для багатьох клесівчан, як частина культурно-дозвіллєвого комплексу Клесівського МБК.

10:00 20.07.2021

Оздоровлення МГ АРТЕК

Оздоровлення МГ АРТЕК

Відповідно до розподілу путівок на 7 тематичну зміну «Наша земля- Україна» до ДПУ МДЦ «Артек» ( м. Київ, Пуща-Водиця, 14-та лінія) Київської області  департаментом розвитку адміністративних послуг, соціальної, молодіжної політики та спорту  Рівненської обласної державної адміністрації надана  1 путівка на оздоровлення  з 30% доплатою  з 09 серпня по 29 серпня 2021 року дитині, яка проживає на території Клесівської селищної ради. Відповідно до розподілу путівок на 7 тематичну зміну ДП «Український дитячий центр «Молода гвардія» департаментом розвитку адміністративних послуг, соціальної, молодіжної політики та спорту  Рівненської обласної державної адміністрації надана  1 путівка на оздоровлення  з 50% доплатою  з 07 серпня по 27 серпня 2021 року дитині, яка проживає на території Клесівської селищної ради. За детальнішою інформацією щодо оздоровлення дітей звернутися в відділ освіти, культури, молоді та спорту Клесівської селищної ради до 20.07.2021 року. Довідки за телефоном 0680304551, 0950797059.

15:47 19.07.2021

Попередження  про стихійні та небезпечні  метеорологічні явища (19.07.2021)

Попередження про стихійні та небезпечні метеорологічні явища (19.07.2021)

За повідомленням Рівненського обласного центру з гідрометеорології, Сьогодні, в другій половині дня очікується значний короткочасний дощ,  грози,  місцями град та шквали 15-20м/с  (I рівень небезпечності,  жовтий).

14:32 19.07.2021

Рятувальники Рівненщини закликають неухильно дотримуватись правил безпеки на водних об'єктах області

Рятувальники Рівненщини закликають неухильно дотримуватись правил безпеки на водних об'єктах області

Температура повітря на дворі більше 20  °С. Громадяни масово відпочивають на водоймах Рівненщини. Тому рятувальники Рівненщини закликають неухильно дотримуватись правил безпеки на водних об'єктах.

14:56 16.07.2021

Розширення економічних можливостей для жінок як відповідь на кризу СОVID- 19 в Україні

Розширення економічних можливостей для жінок як відповідь на кризу СОVID- 19 в Україні

Міжнародна організація праці (МОП) у співпраці з Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй в Україні розпочали реалізацію спільного проекту «Розширення економічних можливостей для жінок як відповідь на кризу СОVID- 19 в Україні» (далі – Проєкт) (опис Проекту додається). Проект реалізується у двох цільових регіонах – Рівненській та Сумській областях.

13:26 16.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь