A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Новини

Дата: від до Скинути

Оголошення про конкурс на кращі  проєкти громадських ініціатив по облаштуванню «Алеї мрій» в селищі Клесів та в селі Карпилівка

Оголошення про конкурс на кращі проєкти громадських ініціатив по облаштуванню «Алеї мрій» в селищі Клесів та в селі Карпилівка

Оголошення про конкурс на кращі  проєкти громадських ініціатив по облаштуванню «Алеї мрій» в селищі Клесів та в селі Карпилівка. Головний приз переможцю – сертифікат вартістю 3000 гривень.

10:54 12.05.2021

«Урок мужності»

«Урок мужності»

З метою виховання патріотичних цінностей, поваги та пошани до Українського війська –  6 травня, на базі військової частини, за спільної ініціативи Клесівського селищного голови Буйного В.П., керуючого справами Виконкому Клесівської селищної ради Серпенінова О.П., військового комісара Сарненського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковника Охмана М.Ю. та командира Сарненської військової частини А 0153 підполковника Шевчука В.П. для учнів 10-11 класів Клесівської ЗОШ І-ІІст.-ліцей та Карпилівської ЗОШ І-ІІІст., а також гуртківців Клесівського МБК «Юні пластуни» проведений «Урок мужності». Зокрема дітей ознайомлено із зразками стрілецької зброї, бронетехніки, засобами індивідуального захисту та медичної допомоги – що стоять на озброєні Українського війська. Також діти переглядали військово-патріотичний відеофільм, пригощалися стравами солдатської польової кухні.  

11:56 07.05.2021

Шановні жителі громади! Прийміть найщиріші вітання з Великим Днем світлого Христового Воскресіння!

Шановні жителі громади! Прийміть найщиріші вітання з Великим Днем світлого Христового Воскресіння!

Великдень – це особливе свято, яке несе нам довгоочікувану радість, дарує надію та впевненість у завтрашньому дні, вселяє спокій у серцях, укріплює віру та живить душу.

11:00 02.05.2021

Фонд соціального страхування інформує

Фонд соціального страхування інформує

У випадку самостійного виправлення помилки фінансові санкції за порушення порядку використання страхових коштів до страхувальника не застосовуються

14:51 29.04.2021

Профілактична роз’яснювальна бесіда, стосовно дотримання протиепідеміологічних заходів

Профілактична роз’яснювальна бесіда, стосовно дотримання протиепідеміологічних заходів

28 квітня у селі Карпилівка, представниками поліції, офіцером громади Рудиком Тарасом та дільничним Федоровичем  Юрієм, а також головою Клесівської селищної ради Буйним Віктором здійсненна профілактична роз’яснювальна бесіда, стосовно дотримання протиепідеміологічних заходів серед населення у місцях масового скупчення людей.

10:28 29.04.2021

До Дня охорони праці

До Дня охорони праці

Міжнародна організація праці (МОП) оголосила 28 квітня Всесвітнім днем охорони праці з метою привернення уваги світової громадськості до масштабів проблеми та до створення і просування культури охорони праці, яка може сприяти зниженню щорічної смертності на робочому місці.

15:05 28.04.2021

Ремонтні роботи дороги у Клесові тривають

Ремонтні роботи дороги у Клесові тривають

У рамках програми Президента України «Велике будівництво» триває ремонт автомобільної дороги Т-18-18 Будки Кам’янські – Рокитне – Клесів на ділянці км 87+800 – км 91+300. Станом 27 квітня вже більш чим помітні результати роботи. Зокрема проводиться:

16:35 27.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь