Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Новини

Дата: від до Скинути

«Граніт» виборює путівку до півфіналу

«Граніт» виборює путівку до півфіналу

30 та 31 січня  у спорткомплексі "Арена-Сарни"  стартував  Зональний етап ХVІІІ зимового чемпіонату Сарненського району з футзалу.  Клесівський «Граніт» та «Полісся» з Карпилівки  опинилися в одній групі, ігри у якій відбулися 31 січня.

13:44 02.02.2021

Рівненщина  готується до першого етапу вакцинації

Рівненщина готується до першого етапу вакцинації

На початку лютого Україна отримає перший мільйон доз вакцин проти COVID-19. Так, Рівненська область вже інтенсивно готується до першого етапу вакцинації. Заступниця  начальника обласного управління охорони здоров’я Рівненської ОДА Олена Гандзюк повідомила, що в області працюватимуть 5 фахових бригад у Дубенському, Рівненському, Сарненському та Вараському районах, а також місті Рівному. В першу чергу буде вакциновано лікарів, військових та людей похилого віку. Працівники мобільних бригад з обласних складів братимуть одноденний запас вакцини, після чого направлятимуться до пацієнта за попередньо затвердженим маршрутом.

10:47 02.02.2021

«До-мі-сольки» найкращі  в області

«До-мі-сольки» найкращі в області

На етноконкурс «Вифлеємська зірка», який вже став традиційним, цього року  надійшло 138 електронних заявок від переможців відбіркових етапів із закладів загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної) освіти області. Згідно з рішенням журі, переможцями у молодшій віковій категорії було визнано колектив «До-мі-сольки»   Клесівської загальноосвітнньої школи І - ІІ ступенів.  Керівник колективу – Наталія Галах, разом зі своїми талановитими  дітьми  вкотре  підтвердили свій професійний рівень,  майстерність та неабиякий творчий потенціал.  З перемогою Вас наші юні дарування! «Зіркових» тріумфів та досягнень.   

10:00 02.02.2021

Карпилівка оновлюється

Карпилівка оновлюється

За ініціативи старости с.Карпилівка Ніни Іванівни Жилка було організовано суботник. Біля адміністративних приміщень активісти вирізали аварійні дерева та прибрали територію опісля виконаних робіт.  Керівництво громади дякує усім, хто відгукнувся допомогти.  

10:49 01.02.2021

Вони боролися, щоб ми перемогли

Вони боролися, щоб ми перемогли

29 січня в Україні відзначається річниця бою під Крутами.  Учасниками тих подій були невеликий загін з боку юної Української Народної Республіки (близько 600 чоловік) і Червона армія Радянської Росії, яка значно перевищувала своїх вимушених супротивників числом, бойовим потенціалом та досвідом.  

21:00 28.01.2021

З 1 лютого розпочинається реєстрація на ЗНО 2021

З 1 лютого розпочинається реєстрація на ЗНО 2021

Реєстрація для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні 2021 розпочнеться 1 лютого і триватиме до 5 березня. До 30 квітня 2021 року зареєстровані учасники зможуть завантажити зі своїх інформаційних сторінок запрошення-перепустки, де буде зазначено час і місце проведення тестувань.

15:25 28.01.2021

Голова обласної ради відвідав найбільше підприємство громади

Голова обласної ради відвідав найбільше підприємство громади

З робочим візитом до ТОВ «ККНК «Технобуд»  завітав голова обласної ради Сергій Кондрачук, детутати обласної ради Олександр Процюк, Ігор Ясенюк, Андрій Пехотін та голова Клесівської громади Віктор Буйний.

10:12 28.01.2021

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Клесівський міський будинок культури оголошує набір учасників в гуртки художньої самодіяльності (на безоплатній основі), а саме:

16:10 27.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь