A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Новини

Дата: від до Скинути

У книгарнях нашої громади з’являться авторські подарунки

У книгарнях нашої громади з’являться авторські подарунки

До Дня дарування книги, за сприяння керівництва ТОВ «ККНК «Технобуд», відомий у краї письменник Роман Демчук презентував читачам нашої громади власні твори у збірці дитячих поезій «Хитролиці небилиці". Кожна книга підписана оригінальним віршованим автографом. Незабаром подарунки передадуть до книгозбірень та навчальних закладів громади.

10:47 15.02.2021

Сьогодні в Україні відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав (День воїнів-інтернаціоналістів)

Сьогодні в Україні відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав (День воїнів-інтернаціоналістів)

Ця  пам’ятна дата приурочена до річниці  виведення радянських військ з Афганістану. Саме 15 лютого 1989-го року, остання колона радянських військ залишила афганську землю. Крім афганців, сьогодні вшановують і інших військових, які брали участь  у різних війнах, поза межами своєї країни у часи СРСР та незалежної України.

07:03 15.02.2021

Зі святом Стрітення Господнього

Зі святом Стрітення Господнього

Стрітення – свято сорокового дня від народження Ісуса Христа. Це свято принесення Саме цього дня Діва Марія принесла сина до Єрусалимського Храму.

07:02 15.02.2021

ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ БУЙНОГО ВІКТОРА ПАВЛОВИЧА!

ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ БУЙНОГО ВІКТОРА ПАВЛОВИЧА!

        Ви – мудрий керівник,  цілеспрямована людина, успішна особистість. І навіть коли доля закружляла Вас у вирі випробувань пекельного болю Афганістану, трагічного стогону Чорнобильської землі,  Ви сміливо відкрили перед собою нові можливості на життєвому шляху  стати професійним  фахівцем. Колектив Клесівської селищної ради з щирою повагою хоче Вам побажати позитивного настрою і оптимістичного погляду на життя, богатирського здоров’я і щасливого особистого життя! Нехай цей багатогранний світ відкриє для Вас двері щастя!  Не зупиняйтеся на шляху до задуманого, не припиняйте піднімати планку досягнень, не втрачайте напору і не здавайся без бою! Несіть прапор першості нашого колективу – Ви найкращий! Ви надихаєте нас, надаєте колективу яскравого світла!   Хай і надалі Господь, Родина і Україна будуть для Вас найсвятішими !

06:00 12.02.2021

Увага! Опитування!

Увага! Опитування!

Шановні діти та батьки! Клесівська селищна територіальна громада з 2018 року є кандидатом ініціативи "Громада, дружня до дітей та молоді". Щорічно ми готуємо та надсилаємо до ЮНІСЕФ моніторингові звіти з виконання Плану Дій з впровадження Ініціативи. Просимо Вас пройти анонімне онлайн опитування для підготовки звіту за 2020 рік.

11:24 11.02.2021

Увага! Штормове попередження!

Увага! Штормове попередження!

За даними Рівненського обласного центру з гідрометеорології 11 лютого на території області очікується значне ускладнення погодних умов.

10:59 11.02.2021

З Днем народження, Ярославе…

З Днем народження, Ярославе…

9 лютого відбулися поминальні заходи приурочені до дня народження Ярослава Куришка. Захід розпочався покладанням квітів біля меморіальної стели загиблим у АТО, що знаходиться у смт Клесів. Опісля у с.Карасин – малій Батьківщині загиблого – педагогічний колектив разом з учнями провели шкільну «лінійку», під час якої зачитали  вірші, переглянули відео про життя Ярослава, положили квіти до пам’ятної дошки місцевої школи та  хвилиною мочання увіковічнили Героя. Насамкінець рідні та представники селищної ради побували на кладовищі, де похований Ярослав.

10:32 11.02.2021

Малюнки дітей роблять Україну безпечнішою

Малюнки дітей роблять Україну безпечнішою

Триває Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона паці очима дітей» - 2021, організований Державною службою України з питань праці та науково-виробничим журналом «Охорона праці». До участі у конкурсі було запрошено дітей від 6 до 18 років, учнів середніх загальноосвітніх шкіл, коледжів, ліцеїв та вихованців позашкільних навчальних закладів. Тема малюнків: безпека праці і здоров’я працівників на виробництві та протидія COVID-19 на робочих місцях і у побуті. Конкурс проводиться у два етапи.

11:11 10.02.2021

Роз’яснення правління АТ «Рівнегаз» щодо послуги розподілу газу як невід’ємної складової енергетичної безпеки регіону

Роз’яснення правління АТ «Рівнегаз» щодо послуги розподілу газу як невід’ємної складової енергетичної безпеки регіону

На адресу Клесівської селищної ради надійшов лист від правління АТ «Рівнегаз», у якому просять сприяти щодо поінформованості споживачів  суті послуги розподілу газу та її важливості у забезпеченні енергетичної безпеки регіону.

14:16 08.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь