Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Новини

Дата: від до Скинути

Клесів туристичний - реальність

Клесів туристичний - реальність

У гості до нашої громади 4 лютого завітала Олександра Коваленко – ідейна натхненниця туристичного об’єкту «Бурштинові копальні». Пані Олексанра, під час зустрічі з селищним головою Віктором Буйним та активістами, які з початків втілювали задум у реальність – Тарасом Тимошицьким та Сергієм Шерстюком,  обговорила плани щодо подальшого розвитку туризму в Клесові.

14:47 05.02.2021

Учні освітніх закладів Карпилівки та Карасина взнали про особливості екосистем свого краю

Учні освітніх закладів Карпилівки та Карасина взнали про особливості екосистем свого краю

До Всесвітнього дня водно-болотних угідь  та в рамках традиційного щорічного заходу Міжнародного зимового обліку птахів   працівники відділу "Пропаганди та екоосвіти" Рівненського природного заповідника провели для учнів та педагогів Карпилівської ЗОШ I-III ст. і Карасинської ЗОШ I-IIст. тематичні уроки-презентації.

10:51 05.02.2021

Приклад для наслідування від депутатів з Карасина

Приклад для наслідування від депутатів з Карасина

Депутати селищної ради Михайло Мельник та Руслана  Степанець  подарували працівникам господарської частини Карасинської ЗОШ І-ІІ ст. крам, який допоможе та полегшить  їхню роботу. Адміністрація закладу висловлює щиру подяку благодійникам та бажає, щоб добрі діяння повернулися їм сторицею.

09:45 05.02.2021

Затримка з виплатами субсидій

Затримка з виплатами субсидій

Згідно повідомлення Мінсоцполітики виплата житлових субсидій за грудень 2020 року та січень 2021 року здійснюватиметься у поточному місяці. Такі затримки у січні трапляються щороку. «Наразі кошти перераховані відповідно до поданих заявок і  найближчим часом надійдуть на рахунки всіх отримувачів» - повідомили у прес-службі профільного Міністерства. 

10:28 04.02.2021

Уряд підвищив надбавки на догляд за особами з інвалідністю з дитинства та дітьми з інвалідністю

Уряд підвищив надбавки на догляд за особами з інвалідністю з дитинства та дітьми з інвалідністю

Опісля нещодавнього засідання Уряду було прийнято постанову, якою затверджено Порядок призначення і виплати державної соціальної допомоги на догляд за особами з інвалідністю з дитинства та дітьми з інвалідністю, а саме:

09:41 04.02.2021

Спортсмени Клесівської  ДЮСШ «вибороли» три медалі на обласних змаганнях

Спортсмени Клесівської ДЮСШ «вибороли» три медалі на обласних змаганнях

Упродовж трьох днів (29-31 січня) у м.Костопіль в приміщені спортивного залу КЗ «Костопільський ліцей-інтернат спортивного профілю ІІ-ІІІ ступенів» було проведено Відкритий чемпіонат Рівненської області з боротьби греко-римської серед юнаків 2006-2007 рр.н. У змаганнях брали участь й вихованці  Клесівської  ДЮСШ на чолі з тренером - Андрієм Марковцем .

11:55 03.02.2021

Спортсменки з Клесівської ДЮСШ взяли участь у престижному турнірі

Спортсменки з Клесівської ДЮСШ взяли участь у престижному турнірі

З 29 по 31 січня Олімпійський центр "Конча-Заспа" приймав Чемпіонат України з жіночої боротьби вільної. Зі всіх куточків нашої країни до Києва прибули спортсменки та їх наставники. Змагання проводилися у 10-ти різних вагових категоріях. Крім того, за підсумками особистих виступів спортсменок визначали загальнокомандні місця. На турнір - у складі збірної Рівненської області –  позмагатися за звання кращої поїхали й борчині з Клесова: Людмила Павловець та Тетяна Заяць на чолі з тренером Сергієм Скуміним. Згідно остаточних результатів Людмилі Павловець вдалося завоювати 3-тє місце у ваговій категорії до 76 кг., Тетяна Заяць «виборола» 5-те місце  (категорія до 50 кг). Вітаємо наших дівчат з гідним виступом, так як  турнір «зібрав» найсильніших зі всієї  України.

10:41 03.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь