A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Новини

Дата: від до Скинути

Всесвітній день поезії

Всесвітній день поезії

21 березня в Клесівському МБК відбувся мовно-літературний захід з нагоди Всесвітнього дня поезії " Літературне кафе". Ведуча в ролі офіціанта оголосила перелік гастрономічних завдань із меню. Гостею заходу стала місцева поетеса Олена Симоненко, яка декламувала власну поезію. Учасники мали змогу спробувати себе в ролі читців-декламаторів та членів журі. Приємним онлайн-сюрпризом стало привітання актора першого гумористичного проєкту "Smile Шоу" (м. Рівне )Олександра Козярчука. Учасники, які стали кращими декламаторами, отримали в дарунок книги, які люб'язно надала завідувачка ПБ смт. Клесів Юлія Заєць . Десертом літературного кафе були смаколики до чаю. Учасники заходу долучилися до Всесвітнього челенжу "Кольорові шкарпетки" в підтримку людей з синдром Дауна.   Ольга Шмідт

10:42 22.03.2021

Привітання та відзначення працівників КП «Клесівводоканал»

Привітання та відзначення працівників КП «Клесівводоканал»

З нагоди професійного свята, Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, Клесівський селищний голова Буйний В.П. привітав працівників КП «Клесівводоканал» з професійним святом,  грамотами та подарунками відзначено працівників комунального підприємства:

16:29 19.03.2021

Сердечно вітаємо вас із професійним святом Днем працівників житлово-комунального господарства

Сердечно вітаємо вас із професійним святом Днем працівників житлово-комунального господарства

Завдяки вашим працьовитим рукам підтримується безперебійна робота інженерних комунікацій, водопровідно-каналізаційного та шляхового господарства, проводиться ремонт житлового фонду, благоустрій населених пунктів, озеленення вулиць, парків і скверів. І попереду – все нові й нові справи. Тож бажаємо успіхів у нелегкій, та дуже потрібній діяльності!

10:47 19.03.2021

Результати групи «4» чемпіонату Сарненського району з волейболу сезону 2020-2021 років

Результати групи «4» чемпіонату Сарненського району з волейболу сезону 2020-2021 років

14 березня 2021 року розпочався XVIII відкритий чемпіонат Сарненського району з волейболу сезону 2020-2021 років. У чемпіонаті беруть участь 25 команди, Клесівську громаду на турнірі представляє команда «Полісся». Зональні (групові) матчі граються у м.Сарни, м.Дубровиця, с.Тинне, смт.Рокитне. Наша команда, «Полісся» Клесівська ТГ, потрапила у групу «4» - яку приймало на своєму майданчику селище Рокитне, на базі ОЗ «Рокитнівський ліцей №3». Суперники у групі: «Полісся» смт.Рокитне, «Надія» смт.Рокитне, «Фаворит» м.Сарни, «Случ» Вирівська ТГ, ВК «Мале Вербче» с.Мале Вербче.

14:24 18.03.2021

Перемога юного клесівчанина в Всеукраїнській трудовій акції «Кролик»

Перемога юного клесівчанина в Всеукраїнській трудовій акції «Кролик»

За підсумками обласного етапу Всеукраїнської трудової акції «Кролик» нагороджений дипломом комунального закладу «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради Войтко Тимофій, учень  4 класу Клесівської загальноосвітньої школи  І-ІІ ступенів-ліцею Клесівської селищної ради Сарненського району.

11:12 18.03.2021

Оголошення про проведення виконкому

Оголошення про проведення виконкому

          19 березня 2021 року  о  10 год. в приміщенні  селищної ради   відбудеться  засідання виконавчого комітету  Клесівської селищної ради Сарненського району Рівненської  області.

13:38 17.03.2021

До уваги громадян!

До уваги громадян!

19 березня 2021 року 10.00 по 12.00 у приміщенні Клесівської селищної ради відбудеться виїзний прийом громадян (надання БЕЗОПЛАТНИХ правових консультацій) працівниками Сарненського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

17:11 15.03.2021

14 березня в Україні відзначають День Українського добровольця

14 березня в Україні відзначають День Українського добровольця

 14 березня в Україні відзначається День українського добровольця. Це свято людей, які за покликом власного серця стали на захист рідної Батьківщини та оборону її від загарбників. Дата вибрана зовсім не випадково. Саме в цей день у 2014 році перші 500 бійців-добровольців Самооборони Майдану прибули на полігон Нові Петрівці для формування першого добровольчого батальйону. Потім до них приєдналися ще тисячі людей, які вирушили на Донбас. Новоствореному батальйону присвоїли ім‘я генерала Сергія Кульчицького, який загинув під час бойових дій у Слов‘янську.

09:23 15.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь