A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Новини

Дата: від до Скинути

Парк має бути окрасою Клесова!

Парк має бути окрасою Клесова!

Із настанням тепла активізувались роботи у парку селища. Розпочали процес озеленення, проектують систему освітлення та обговорюють конструкцію фонтану. Усі роботи фінансує ТОВ "ККНК "Технобуд" на прохання селищної ради, а виконують їх, переважно, місцеві підприємці та працівники. Дуже шкода, що вже на етапі будівництва, майбутня окраса Клесова піддається невіглаському руйнуванню: бруківку навколо фонтану вибрали і позакидали в чашу (див фото). Звертаємось до мешканців громади: усе, що будується на теренах нашого містечка має приносити користь та емоційне задоволення від відпочинку. Тож, бережімо те, що нам дається нелегкою працею та свідомим прихильним ставленням виробничників до потреб населеного пункту. Робіть зауваження, якщо бачите, що діти, бавлячись, руйнують такі елементи. Не проходьте повз, якщо на Ваших очах розбирають майно, яке є спільною власністю місцевого населення.       

08:55 01.04.2021

РОЛЬ КОМІСІЙ (УПОВНОВАЖЕНИХ)  ІЗ СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ, УСТАНОВ, ОРГАНІЗАЦІЙ У ЗАБЕЗПЕЧЕННІ НАЛЕЖНОГО СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ ПРАЦІВНИКІВ

РОЛЬ КОМІСІЙ (УПОВНОВАЖЕНИХ) ІЗ СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ, УСТАНОВ, ОРГАНІЗАЦІЙ У ЗАБЕЗПЕЧЕННІ НАЛЕЖНОГО СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ ПРАЦІВНИКІВ

Кваліфікована робота комісії (уповноваженого) із соціального страхування підприємства, установи, організації є невід’ємною складовою ефективної діяльності Фонду соціального страхування України.

10:57 31.03.2021

Проведена робоча зустріч на тему "Волонтерська діяльність в пробації"

Проведена робоча зустріч на тему "Волонтерська діяльність в пробації"

26.03.2021 року проведена робоча зустріч голови Клесівської селищної ради Віктора Буйного та начальника Служби у справах дітей Шевчук Ольги з начальником Сарненського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Рівненській області підполковником внутрішньої служби Сергієм Стахнюком та психологом Сарненського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Рівненській області Юлією Овсійчук.

13:08 26.03.2021

До уваги мешканців Клесівської громади!

До уваги мешканців Клесівської громади!

Усім маломобільним групам населення (особи,  які відчувають труднощі при пересуванні або при орієнтуванні у просторі та не можуть самостійно прийти до пункту щеплення на вакцинацію, зокрема особи з інвалідністю, особи з тимчасовим чи постійним порушенням здоров’я)  та особи серед тих, хто доглядає за маломобільними групами населення (члени сімей, родичі, соціальні працівники тощо), які виявили бажання безкоштовно вакцинуватись від коронавірусу, звертатись в Клесівську селищну раду  (І поверх, відділ ЦНАП) або за телефоном 097 8079128 для складання списків. За місцем проживання вказаних осіб  виїжджатиме медична бригада для проведення вакцинування.

11:09 26.03.2021

Анкета-опитування «Візьми участь у розробці Стратегії розвитку Клесівської територіальної громади на 2021-2027 роки»

Анкета-опитування «Візьми участь у розробці Стратегії розвитку Клесівської територіальної громади на 2021-2027 роки»

Ми готові до змін, бо хочемо бачити нашу громаду кращою. Саме тому у Клесівській територіальній громаді триває процес написання Стратегії розвитку Клесівської територіальної громади на 2021-2027 роки. Із метою врахування думки максимальної кількості мешканців нашої громади, визначення пріоритетів і підготовки якісної та об’єктивної Стратегії Клесівської територіальної громади, просимо Вас долучитися до участі а анкетуванні. (анкетування анонімне).

16:31 22.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь